Bikes
7.10.24

Wat is de beste Scott Gravelbike? Ontdek de Scott Addict Gravel RC Wolf Edition

Als je op zoek bent naar de allerbeste Scott gravelbike, dan is de Scott Addict Gravel RC HMX Wolf Edition je antwoord.

Wat is de beste Scott Gravelbike? Ontdek de Scott Addict Gravel RC Wolf Edition

Beste Scott Gravelbike?

Deze op maat samengestelde fiets brengt de prestaties van de populaire Scott Addict Gravel serie naar een hoger niveau. Hier is waarom de Wolf Edition het ultieme gravelbeest is:

De allerbeste Scott Gravelbike

1. Lichtgewicht en stijf frame: Scott Addict Gravel RC HMX

Het hart van de Wolf Edition is het SCOTT Addict Gravel RC HMX Frame, gemaakt van hoogwaardig HMX carbon. Dit frame is niet alleen ultralicht, maar ook extreem stijf, wat zorgt voor een explosieve acceleratie en optimale controle op elk terrein.

SRAM Red 2x12 met Quarq powermeter

2. Krachtig schakelen en meten: SRAM Red 2x12 met Quarq powermeter

Deze build is uitgerust met de beste groepset die momenteel beschikbaar is: de SRAM Red eTap AXS 2x12. Het draadloze schakelsysteem biedt vloeiende en nauwkeurige schakelingen. En met de geïntegreerde Quarq powermeter heb je toegang tot gedetailleerde vermogensgegevens om je prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Zipp XPLR wielset

3. Snelheid en stabiliteit: Zipp XPLR wielset

De Zipp XPLR wielset staat bekend om zijn duurzaamheid, lichtgewicht eigenschappen, en aerodynamische ontwerp. Deze wielen bieden maximale snelheid op verharde wegen en stabiliteit op ruige gravelpaden. Perfect voor avontuurlijke ritten of snelle races.

Selle Italia SLR 3D Superflow Kit Carbonio zadel

4. Maximaal comfort: Selle Italia SLR 3D Superflow Kit Carbonio zadel

Om lange ritten zo comfortabel mogelijk te maken, is de fiets uitgerust met het Selle Italia SLR 3D Superflow Kit Carbonio zadel. Dit high-end zadel combineert comfort en lichtgewicht prestaties, zodat je urenlang kunt rijden zonder ongemak.

5. Naadloze cockpit: Syncros Creston iC SL X Integrated Cockpit

De Syncros Creston iC SL X Integrated Cockpit biedt niet alleen een gestroomlijnde look, maar vermindert ook de luchtweerstand en verbetert de controle van de fiets. Deze cockpit integreert kabels netjes, wat de esthetiek van de fiets nog verder verbetert.

Waarom de naam "Wolf Edition"?

De Wolf Edition staat voor "Het allerbeste". Net zoals een wolf een symbool is van kracht, snelheid en samenwerking, vertegenwoordigt deze custom build de ultieme combinatie van prestaties en technologie. Deze fiets is voor rijders die alleen genoegen nemen met het allerbeste.

Conclusie: Scott Addict Gravel RC HMX Wolf Edition is de ultieme gravelbike

Of je nu traint voor een wedstrijd of op zoek bent naar epische avonturen op gravelpaden, de Scott Addict Gravel RC HMX Wolf Edition biedt ongeëvenaarde prestaties, comfort en stijl. Met zijn premium frame en componenten is deze fiets dé keuze voor de meest veeleisende gravelrijder.

Specificaties van het Scott Addict Gravel RC Carbon Gravelbike HMX frame:

FRAME:
•HMX Carbon Disc Mainframe compatibel voor elektronische en mechanische schakelsystemen
VORK:
• HMX Carbon voorvork voor schijfremmen

Wilt u de allerbeste Scott Gravelbike bestellen?

Neem dan contact op met Perima, wij bouwen de beste Scott Gravelbike op maat voor u op.

4.8 / 5 over 21 reviews
“Perima luisterd en denkt met je mee. Ik kwam daar met mijn Decathlon fietsje voor onderhoud. Dat kan dus ook gewoon! Top bedrijf! Top service
Koen  | Beginnend mountainbiker
4.8 / 5 From over 250 reviews
“Proxima was the only provider that could support our growth ambitions. They spoke to how we wanted to be as a business.”
Joe Schmoe | CEO & Founder of Company