Bikes
24.9.24

De Unno Mith: Kunst op Wielen voor de Serieuze Mountainbiker

Er zijn maar weinig fietsen die de grens tussen prestatie en esthetiek zo vervagen als de Unno Mith.

De Unno Mith: Kunst op Wielen voor de Serieuze Mountainbiker

Deze elektrische mountainbike (EMTB) is meer dan een voertuig; het is een kunstwerk. Stel je voor dat fietsen mensen zouden zijn: de Unno Mith zou zonder twijfel Picasso zijn. Elke lijn, elk detail is met precisie ontworpen, en je kunt bijna de Spaanse kunsttraditie voelen doorklinken in elk element van deze fiets. Laten we dieper ingaan op waarom de Unno Mith zo speciaal is.

De Unno MITH, een ongeevenaard deisgnwonder

Design als Meesterwerk

Unno is gevestigd in Barcelona, en dat zie je terug in hun designfilosofie. De Unno Mith is een EMTB die niet alleen functioneel is, maar ook visueel verbluffend. Het carbon frame is strak, elegant, en gemaakt met een bijna artistieke toewijding aan details. Dit is geen fiets die je koopt om in de garage te verstoppen; dit is een fiets die je met trots tentoonstelt na elke rit.

Met slechts een paar exemplaren die jaarlijks worden geproduceerd, voelt het alsof je een zeldzaam stukje kunst bezit. Het merk produceert zijn fietsen in kleine oplages, waardoor elke Mith bijna als een custom-built machine aanvoelt. Elk onderdeel is zorgvuldig gekozen, met oog voor detail en vakmanschap, wat deze fiets tot een echt uniek product maakt.

Bosch Performanche Line CX Race

Prestatiegerichte Innovatie

Onder dat elegante ontwerp zit een krachtpatser van een EMTB. De Unno Mith is uitgerust met de Bosch Performance Line CX-motor, een van de meest krachtige en betrouwbare motoren in de wereld van elektrische mountainbikes. Met een koppel van 85 Nm kun je met gemak de steilste beklimmingen overwinnen en je op elk terrein met vertrouwen voortbewegen.

Het mooie aan de Unno Mithis dat hij niet alleen brute kracht biedt, maar ook finesse. De motor reageert soepel en nauwkeurig op je pedaalbewegingen, waardoor je een natuurlijke rijervaring hebt, zelfs op elektrische ondersteuning. Of je nu over uitdagende, technische trails rijdt of geniet van flowy singletracks, de **Mith** past zich aan jouw rit aan en zorgt voor optimale prestaties.

Exclusiviteit en Vakmanschap

Unno staat bekend om zijn beperkte productie en ongeëvenaarde vakmanschap. Met de Unno Mith krijg je niet zomaar een EMTB; je krijgt een fiets die met de hand is gemaakt en die door een klein, toegewijd team is samengesteld. De exclusiviteit van het merk betekent dat je geen massaproduct koopt, maar een fiets die met zorg en precisie is ontworpen en gebouwd.

De Factory-uitvoering van de Unno Mith is de topversie, met premium componenten zoals Fox Factory-vering, een SRAM XX AXS-transmissie, en DT Swiss carbon wielen. Deze componenten tillen de rijervaring naar een ongekend niveau en maken de Mith Factory de droomfiets voor elke serieuze mountainbiker.

Een echte enduro bike, maar voor de nederlandse trails.. zo relaxed

Rijeigenschappen: Geometrie van Wereldklasse

Wat de Unno Mith echt onderscheidt, is de baanbrekende geometrie. De fiets is ontworpen voor stabiliteit op hoge snelheden, maar blijft wendbaar en responsief op technische stukken. De zorgvuldige balans tussen deze eigenschappen zorgt ervoor dat je met vertrouwen over steile afdalingen kunt navigeren, zonder dat je snelheid en controle verliest.

Of je nu een enduro-rijder bent die zoekt naar de ultieme afdaling of gewoon iemand die van technische trails houdt, de Mith biedt een rijervaring die moeilijk te evenaren is. Het is alsof de fiets en de rijder één worden, met elk stukje energie en beweging die perfect wordt omgezet in controle en snelheid.

Duurzaam en exclusief, kijjk eens naar de brug van de UNNO MITH

Milieubewust en Duurzaam Ontwerp

Unno hecht niet alleen waarde aan prestaties en design, maar ook aan duurzaamheid. De productie vindt plaats in Barcelona, waar het merk zich inzet voor milieuvriendelijke processen en het gebruik van duurzame materialen. De kleinschalige productie betekent dat elk frame en elk onderdeel met zorg wordt gemaakt, wat resulteert in een fiets die zowel duurzaam als exclusief is.

De Unno Mith EMTB bij Perima

Hij staat bij Perima!

Als je na het lezen van dit alles enthousiast bent geworden over de Unno Mith* is er goed nieuws. Perima de specialist in high-end fietsen, is nu de officiële dealer van Unno in Nederland. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om deze unieke fietsen te bekijken, testen en zelfs op maat te laten maken voor jouw specifieke wensen.

De samenwerking tussen Unno en Perima maakt het makkelijker dan ooit om een van de meest exclusieve en prestigieuze EMTB's ter wereld te bemachtigen. Of je nu op zoek bent naar ultieme prestaties, een fiets die visueel verbluft, of gewoon iets unieks wilt, de Unno Mith biedt alles wat je nodig hebt.

Onze Conclusie

De Unno Mith is geen gewone elektrische mountainbike; het is een statement. Een symbool van wat mogelijk is wanneer innovatie, vakmanschap en kunst samenkomen. Met zijn exclusieve design, ongeëvenaarde prestaties en de beschikbaarheid via Perima, is dit dé fiets voor rijders die alleen het allerbeste willen.

Ben jij klaar om een rit te maken op een fiets die als een meesterwerk wordt beschouwd? Bezoek Perima en ontdek de Unno Mith voor jezelf!

Bekijk de UNNO MITH FACTORY met alle specificaties

Foto's van de fabrikant:

4.8 / 5 over 21 reviews
“Perima luisterd en denkt met je mee. Ik kwam daar met mijn Decathlon fietsje voor onderhoud. Dat kan dus ook gewoon! Top bedrijf! Top service
Koen  | Beginnend mountainbiker
4.8 / 5 From over 250 reviews
“Proxima was the only provider that could support our growth ambitions. They spoke to how we wanted to be as a business.”
Joe Schmoe | CEO & Founder of Company