17.10.24

Amflow PL Carbon EMTB: Binnenkkort in Nederland?

Amflow heeft drie krachtige nieuwe PL Carbon EMTB’s gelanceerd, elk uitgerust met de innovatieve DJI Avinox-motor. Deze motor biedt een uitzonderlijk koppel en naadloze ondersteuning, waarmee je zelfs de meest uitdagende trails moeiteloos bedwingt. Ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar prestaties van topniveau, bieden deze EMTB's de perfecte mix van kracht, duurzaamheid en geavanceerde technologie.

Amflow PL Carbon EMTB: Binnenkkort in Nederland?

Dit zijn de drie modellen:

Amflow PL Carbon 800Wh

Amflow PL Carbon 800Wh

De PL Carbon 800Wh is ideaal voor de rijder die lange afstanden wil afleggen zonder in te boeten op prestaties. Met een krachtige 800Wh batterij biedt deze fiets een indrukwekkende actieradius, zodat je je kunt concentreren op het avontuur en niet op het opladen. De DJI Avinox-motor levert krachtige ondersteuning wanneer je die het meest nodig hebt, terwijl de geavanceerde geometrie zorgt voor een perfecte balans tussen stabiliteit en wendbaarheid. Dit model is uitgerust met een premium carbon frame dat niet alleen licht is, maar ook uitzonderlijk sterk.

Amflow PL Carbon Pro 600Wh

Amflow PL Carbon Pro 600Wh

De PL Carbon Pro 600Wh is ontworpen voor de bikers die een lichtgewicht, wendbare fiets verkiezen met krachtige prestaties. Met een 600Wh batterij en de efficiënte DJI Avinox-motor levert deze EMTB directe acceleratie en een responsieve rijervaring. De afgestelde geometrie en geavanceerde dual-link vering zorgen ervoor dat je zowel op technische trails als lange ritten optimaal presteert. Het lagere gewicht maakt het gemakkelijker om de fiets te hanteren op steile beklimmingen en in bochten.

Amflow PL Carbon Pro 800Wh

Amflow PL Carbon Pro 800Wh

Het vlaggenschip, de PL Carbon Pro 800Wh, combineert de grotere batterijcapaciteit van 800Wh met alle premium functies die je mag verwachten van een topklasse EMTB. De krachtige DJI Avinox-motor levert moeiteloos ondersteuning, zelfs bij de zwaarste beklimmingen. Deze fiets biedt een langere actieradius, waardoor je zelfs de langste tochten vol vertrouwen kunt aangaan. De high-end componenten en verfijnde afstelling van de vering zorgen voor een ongeëvenaarde rijervaring, terwijl de carbon constructie bijdraagt aan duurzaamheid en prestaties.

Wat maakt de Amflow PL Carbon EMTB's uniek?

Het hart van deze fietsen is de DJI Avinox-motor, die bekend staat om zijn robuuste prestaties en efficiënte energiegebruik. Dankzij de geavanceerde motorcontroller en koppelreactie kun je rekenen op een soepele en krachtige ondersteuning. Alle modellen hebben een modulaire batterijconfiguratie, waardoor je eenvoudig kunt wisselen of upgraden voor extra bereik. De volledig geïntegreerde bedrading en slimme connectiviteitsopties maken het mogelijk om de fiets volledig af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren via een bijbehorende app.

Met de nieuwe Amflow PL Carbon EMTB's haal je niet alleen een elektrisch ondersteunde fiets in huis, maar een state-of-the-art machine die je mountainbike-avonturen naar een hoger niveau tilt. Ontdek de ultieme combinatie van technologie en prestaties, en ga de uitdaging aan met vertrouwen en stijl.

Waar moet u om denken bij het kopen van een Amflow bike?

Amflow bikes zijn niet te tunen. Op de vlakke Nederlandse trails met 25Km per uur rijden kan voor de fanatieke EMTB'er een dealbreaker zijn.

4.8 / 5 over 21 reviews
“Perima luisterd en denkt met je mee. Ik kwam daar met mijn Decathlon fietsje voor onderhoud. Dat kan dus ook gewoon! Top bedrijf! Top service
Koen  | Beginnend mountainbiker
4.8 / 5 From over 250 reviews
“Proxima was the only provider that could support our growth ambitions. They spoke to how we wanted to be as a business.”
Joe Schmoe | CEO & Founder of Company